Quantcast

Hiba Abouk trenca amb Curro Sánchez

Hiba Abouk i Curro Sánchez ja no viuen les mels dela mor. Segons la revista Cuore la parella hauria donat per finalitzada la relació que mantenien des de l'estiu. Tot i que han viscut junts moments molt intensos i divertits el romanç no ha pogut consolidar-fins a superar el Nadal.

La relació va ser confirmada per la mateixa actriu, que admetia aquesta tardor que vivia un moment "molt flamenc " amb el fill de Paco de Lucía i cosí de Malú. Aquest mes d'octubre ambdós van gaudir d'unes vacances compartides a Cadis. Més recentment haurien compartit un viatge a Istanbul per celebrar l'aniversari de Hiba. Però una discussió els ha fet prendre camins separats a la tornada …

Encara no hi ha hagut confirmació per part de l'actriu, que sumaria aquesta nova ruptura a la seva llista de fracassos sentimentals.