Quantcast

Manuel Valls: "Europa no pot acceptar més refugiats"

El primer ministre francès, Manuel Valls , ha estat contundent amb les seves paraules en una entrevista amb el diari alemany 'Süddeutsche Zeitung' sobre que "no podem acceptar més refugiats < / strong> a Europa, això no és possible ". Amb això ha anunciat un control ferri a les fronteres exteriors de Europa per evitar que la gent digui "no més Europa!" .

Valls ha advertit a la resta de països europeus que si ells no ho fan, França ho farà amb les seves fronteres. "Tots els països han d'actuar per protegir les fronteres de la UE ", ha deixat anar quan l'oposició li ha preguntat per una possible revisió del tractat de Schengen.

D'altra banda, el primer ministre gal s'ha referit a Espanya per demanar ajuda en la lluita contra el Estat Islàmic a Síria dient que "comprenem que Rajoy esperi a les eleccions generals per a prendre una decisió, però sens dubte França està oberta a rebre ajuda" .

D'aquesta manera, Valls reobre el debat sobre els refugiats sirians després dels atemptats de París que han deixat un total de 130 persones mortes, ja que creu que el ISIS està aprofitant el tràfic de persones per enviar als seus combatents perquè cometin accions terroristes en sòl europeu.