Quantcast

Fran Rivera agredeix periodistes i fotògrafs en el Camí de Sant Jaume

Fran Rivera no sembla estar massa content, i això que va néixer fa poc la seva filla i es va recuperar favorablement d'una dura agafada en una cursa de braus. El fill de Paquirrín no va haver relaxar molt en el casament del seu germà amb Eva González , així que va decidir emprendre el Camí de Sant Jaume com a repte espiritual, perquè, ja se sap el que diuen, pot ser que et trobis a tu mateix.

El torero va arribar a Lugo i va ensopegar amb diversos periodistes al seu camí que volien prendre-li fotografies al seu pas per terres gallegues, cosa que li va molt malament. Rivera no dubto a preguntar-los que "¿qui va ser el **** què us va dir que era aquí?" , per després agredir a un fotògraf abalançant contra la seva càmera i llevant-li l'objectiu. No va tenir prou amb això, sinó que també va amenaçar amb el bastó que portava per al camí, segons publica 'Vanitatis'.

Rivera es va despatxar a gust amb els periodistes a O Cebreiro i va continuar amb el seu camí a veure si es relaxava. Però no és l'únic ensopegada que ha tingut darrerament el torero, ja que en les noces de Cayetano va comptar alguns acudits desafortunats sobre homosexuals i va fer una broma de mal gust dient que "enhorabona a Iker i Sara ", en referència a la relació que González va tenir durant anys amb el porter, segons va explicar Federico Jiménez Losantos.