Quantcast

La versió nadalenca del 'Ja no' de Manu Carrasco en Què Morning!

Manu Carrasco tanca l'any de la millor manera possible. Com coach, el cantant va portar a un dels seus nens fins al triomf de 'La Veu Kids'. Ara, se centra en la promoció del seu últim treball i aquest dimecres ha visitat els estudis de Què! Ràdio , on ha conversat i s'ha divertit amb l'equip de Què Morning!.

Que el seu 'Ja no' és una de les cançons més escoltades del moment és innegable. Tan sols cal fer una ullada a Youtube i contemplar la llista de covers que ja s'han fet d'aquest tema. No obstant això, segur que cap és tan nadalenc i peculiar com la versió que ha pogut escoltar al programa presentat per Alberto Lezaun.

Amb Maria a la guitarra i Roxy als comandaments, Manu Carrasco no ha pogut evitar riure amb la lletra d'aquest particular 'Ja no'. ¿La seva part preferida? "Els peixos al riu em fan de patir, ja no, ni miro com beuen".