Quantcast

El vídeo que prova que un adolescent va matar i violar la seva professora

Què es veu en el vídeo que confirma la culpabilitat de Philip Chism, que en l actualitat ara té 16 anys? El menor apareix amb els pantalons plens de sang després de sortir d'un del servei al que havia seguit a la professora. A més se li veu arrossegant un contenidor d'escombraries en el qual hauria introduït el cos sense vida de la dones r, en aquell temps la seva professora de matemàtiques, Coleen Ritzer.

< p> Els fiscals han mostrat aquestes imatges com a proves que el jove, que en el moment en què va cometre el crim tenia de 14 anys, va cometre l'escabrós crim. L'adolescent apareix en les imatges, seguint sigilosament a la dona fins al bany, on va ser violada i assassinada, a l'hora en què es calcula ocórrer els fets . En altres imatges apareix el jove amb les mans i els pantalons tacats de sang.

El cos apunyalat de la professora va ser trobat en una zona boscosa propera a l'Institut, ensangonat i parcialment nu. A més, un a estudiant va narrar als membres del jurat, com havia vist a Philip Chism al bany , on suposadament va ocórrer l'assassinat.

Per què es va sospitar d'aquest noi gairebé des del principi? Pel que sembla, Philip Chism, després de cometre l'assassinat, no es va rentar les mans i al matí següent un investigador criminal va trobar sang humana visible al palmell de la mà esquerra . A més, a la motxilla de l'adolescent es va trobar la roba interior amb restes de sang i semen.

La Defensa del jove ha argumentat en la irracionalitat de l'adolescent, sobre la base d'un possible brot psicòtic .