Quantcast

'GH16': Carlos i el seu polèmic comentari homòfob sobre Han

No és la primera vegada que les xarxes socials demanen per activa i per passiva l'expulsió d'un concursant de 'Gran Hermano 16' per un polèmic comentari. Raquel -ja fora del reality-, Marta o Sofia poden donar bona fe. No obstant això, en aquesta ocasió ha estat contra un participant que no s'ha caracteritzat precisament per ser un dels més polèmics de la casa.

Carlos , que des que va marxar Ivy ha protagonitzat escassos moments ressenyables en Guadalix de la Serra, s'ha situat al centre de l'huracà després de un comentari que va passar desapercebut per la resta dels seus companys , però que indignar nombrosos seguidors del programa.

Segons recull 'FormulaTV', els habitants de 'Gran Hermano 16' conversaven sobre qui serà el pròxim expulsat i quins seran els propers nominats. Va ser llavors quan Carlos presumia de no haver nominat mai a un home , però Vera li va recordar que li havia donat diversos punts a Han . Potser sense recaure en el que anava a dir, el marit de la mexicana va assegurar que "Han no és un home, està en el grup de les noies".

Mentre que alguns usuaris demanaven la seva expulsió immediata per una cosa que "no es pot permetre", altres decidien defensar-lo i mantenien que es tracta d'un simple comentari.