Quantcast

Úrsula Corberó trenca amb Andrés Velencoso per una infidelitat

Úrsula Corberó podria no estar passant pel seu millor moment amb Andrés Velencoso , més aviat per el pitjor de tots. I és que l'actriu podria haver trencat amb ell després de dos anys junts en els que sempre s'han caracteritzat per la discreció en les xarxes socials, tant que al principi mai van pujar una foto junts.

Però la parella de guapos s'ha acabat, segons la revista 'Cuore', de la pitjor forma de totes les possibles. Corberó li hauria enxampat amb les mans a la massa amb una altra noia en una discoteca del centre de Madrid fa uns dies, una infidelitat que l'actriu no pot perdonar-ja que se sent "enfadada i decebuda" .

"Sent un rebuig absolut per Andrés" , assegura el seu cercle a l'esmentada publicació. Tot i que no especifiquen si el model estava embolicant-amb l'altra noia, la situació sí que era fora del comú, cosa que no ha passat per alt Corberó .

No és la primera relació que li surt malament a la jove actriu, després d'estar tres anys amb Israel Rodríguez i amb Feliciano López. Pel que sembla, Velencoso hauria ensopegat de nou amb la mateixa pedra que amb Kylie Minogue, festeig que es va acabar després de cinc anys a causa de una altra suposada infidelitat del model.