Quantcast

Twitter es queixa del 'piloteig' a ??Albert Rivera a 'El Hormiguero'

Qualsevol entrevista té diferents lectures, i més quan es tracta de temes polítics i futurs candidats a la presidència del Govern d'Espanya. A menys d'un mes per a la cita amb les urnes, Albert Rivera va acudir a 'El Hormiguero' d'Antena 3 , tan sols unes setmanes després de fer-ho Pablo Iglesias. Les comparacions, per tant, són inevitables.

El líder de Ciutadans va ser contundent a l'entrevista amb Pablo Motos i es va mostrar més relaxat quan van aparèixer 'Trancas i Barrancas' amb un qüestionari d'allò més peculiar. Després arribaria un esbojarrada 'carrera de candidats' , amb els dobles de Mariano Rajoy i Pablo Iglesias i amb el presentador ocupant el lloc de Pedro Sánchez.

Va ??ser llavors, al fer-se la foto de candidats ficticis, quan Albert Rivera va regalar un dels grans 'zascas' de la nit: "Aquest és el debat. Ah no, que està Rajoy! ". Això sí, també va deixar algun encàrrec més per a Pedro Sánchez i Pablo Iglesias.

Més enllà de la comentada aparició del Petit Nicolás, que va ser entrevistat durant un reportatge, nombrosos usuaris de Twitter es van queixar del ' piloteig 'de Pablo Motos a Albert Rivera. A la xarxa social es poden llegir tot tipus de comentaris que denuncien el relaxat to de l'entrevista.

Pablo Motos ha creat un nou format d'entrevista amb Albert Rivera: L'entrevista amb HAPPY END

& mdash; Zasca (@ ZASC4) 25 novembre 2015

Pablo Motos dient-li a Albert Rivera si es vol prendre l'última a casa seva. #RiveraEH

& mdash; Senyor Rembrandt (Sr_Rembrandt) 24 novembre 2015