Quantcast

Una dona mata el seu marit a Sevilla i se suïcida

Una dona de 63 anys ha matat la seva marit , de 71, d'un cop de martell al cap mentre estava veient la televisió al sofà i després s'ha penjat al barri de la Macarena, a Sevilla . La policia està investigant els fets després que una de les filles del matrimoni trobés els cossos sense vida dels seus pares.

La dona també Maig al gos que tenien abans de suïcidar-se, segons apunta el Diari de Sevilla. Els fets van passar durant el dia d'ahir i, segons testimonis dels veïns, pel que sembla, l'agressora patia una malaltia nerviosa des de feia temps.

La víctima era un treballador de l'Hospital Militar que ara es dedicava a buscar ferralla després de la seva jubilació. Algunes veïnes han apuntat al fet que la dona havia denunciat el seu marit per maltractament psicològic , però havia retirat la denúncia.