Quantcast

CM.- El servei e-tràmits permetrà efectuar el pagament de deutes amb l'administració de forma no presencial

Andorra la Vella.- Seguint amb la clara vocació que manté el Govern per potenciar la gestió de tràmits de forma no presencial, el web e-tràmits inicia una segona fase amb la incorporació de 9 tràmits nous dins la plataforma actual. Així, des de la seva posada en marxa el passat 29 de juny, la Secretaria d'Estat d'Administració Pública continua treballant per ampliar el contingut de la plataforma i oferir noves possibilitats als usuaris que accedeixen al portal. D'entre les noves gestions incorporades, bona part de les quals corresponen a tràmits que s'utilitzen durant tot l'any i representen 800 gestions anuals, el portaveu del Govern, Jordi Cinca, ha destacat, com una de les principals novetats, la possibilitat d'efectuar el pagament de deutes totals o parcials amb l'administració. En aquest sentit, Cinca ha recordat que “normalment aquests deutes no permeten avançar en bona part dels tràmits” i ha afegit que amb la incorporació d'aquesta funcionalitat s'agilitzaran les gestions administratives, ja que es “podrà regular la situació d'endeutament amb l'administració de forma no presencial”.