Quantcast

Pedro Sánchez promet un "gran pacte" contra la violència masclista si guanya el PSOE

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez , ha garantit avui que si arriba a la presidència del Govern impulsarà "un gran a entenimentat social, polític i institucional" contra la violència de gènere a Espanya.

En un míting en un abarrotat teatre Salvador Távora d'Almonte (Huelva), al costat del cap de llista al Congrés pel PSOE de Huelva, José Juan Díaz Trillo, Sánchez ha fet aquest anunci la vigília del Dia Internacional contra la Violència de Gènere .

Ha indicat que aquest assumpte és un dels que abordaria en els cinc primers consells de ministres al costat d'altres assumptes d'importància com "una clara aposta per la reindustrialització, l'agroindústria i l'ocupació, un gran acord educatiu, un altre sobre la pobresa infantil, garantint un ingrés mínim vital per acabar amb ella en quatre anys, i la reforma constitucional ".

Una reforma " per reconstruir la convivència territorial i també per blindar drets i la sanitat i l'educació pública al nostre país, per obrir vies de participació democràtics, perquè reflecteixi i recuperi l'esperit europeu que no hauria d'haver perdut en aquests quatre anys de Govern del PP ", ha indicat.