Quantcast

Un nen troba la solució per localitzar avions desapareguts

Un nen de només 8 anys va quedar completament commocionat després de veure un documental sobre la misteriosa desaparició de l'avió de Malaysia Airlines el passat mes d'agost. Les imatges li van fer preguntar-se per què no hi havia un mètode efectiu per localitzar els aeroplans als quals se'ls havia perdut la pista.

Després d'uns dies d'intensos pensaments, Ben, el petit gran geni que s'ha convertit en famós a Estats Units, va decidir enviar una carta al CEO de Delta Airlines, una aerolínia d'Atlanta, que intentava resumir < strong> el seu pla per trobar als avions desapareguts.

El nen va enviar un detallat dibuix en què mostrava amb tota mena de detalls la seva proposta, una proposta en què "uns globus ataronjats de neó es desplegarien a la superfície quan un avió s'estavellés al mar ".

Ben, conscient de possibles retrets o peròs en la seva apreciació física, assegura que "les pilotes no serien prou lleugers com per surar en l'aire i tindria goma reforçada per a suportar la pressió".

Des de Delta Airlines han aplaudit la mesura del petit i han assegurat que els seus plans seran estudiats pels encarregats de seguretat de l'empresa. Mentrestant, Ben ha estat convidat a unes jornades especials de seguiment de l'aerolínia i guardonat pel seu pla amb una sèrie d'obsequis de la mateixa.