Quantcast

Charlie Sheen impedeix que un vídeo sexual amb un altre home surti a la llum

L'any 2011, Charlie Sheen va rebre la notícia que va confessar fa un parell de setmanes: els metges li havien diagnosticat el virus del VIH. 'Radar Online', conegut portal nord-americà sobre famoseig, assegura que aquest mateix any l'actor va mantenir relacions sexuals amb un anònim en un hotel de Las Vegas.

Pel que sembla, l'individu gravar aquestes imatges de la trobada entre els dos, un trobada fogós en què hi va haver carícies, massatges, tocaments i sexe sense cap tipus de protecció . El vídeo en qüestió duraria 30 segons i va ser la prova fonamental d'aquest home que va acusar en judici a Charlie Sheen d'haver-li contagiat diversos herpes.

En aquestes imatges, que van visualitzar els jutges i el jurat popular, apareixia el actor de 'Dos homes i mig' fumant crack i fent-li una fel·lació l'home amb el qual va estar presumptament aquella nit de 2011 a Las Vegas.

Per evitar la seva difusió , Charlie Sheen va decidir pagar una important quantitat (no s'especifica la xifra) encara que 'Radar Online' assegura que disposa d'una còpia que té sota la seva possessió.