Quantcast

GH16: Maite vol fer un 'Interviú' amb la seva filla Sofia

Si hi ha una concursant que ha revolucionat aquesta edició de Gran Hermano és Maite Galdiano. La conductora d'autobusos de navarresa ha protagonitzat les escenes més polèmiques de GH16, passejant sense cap tipus de pudor com Déu la va portar al món per la casa de Guadalix i discutint amb molts dels seus companys de forma una mica de barriada.

< p> No contenta amb aquest protagonisme, Maite ha decidit que vol seguir explotant seu pas pel reality de Telecinco i per això ha assegurat que té en ment aparèixer despullada a la portada d'Interviú, cosa que ha revelat en una entrevista a 'caça-papallones'.

Això sí, no serà pròximament ja que ha rebut diverses ofertes que no l'han convençut econòmicament . "M'ho han proposat (…) És molt baratejo. Igual és millor fer-ho amb la meva filla. Aprofitarem per fer una bona portada, sovint bon cos serrà " , confessa la mare de Sofia a l'espai de Telecinco, confirmació la intenció de compartir nu amb la seva 'petita'.

Maite també s'ha pronunciat sobre el seu possible participació en l'edició VIP de Gran Germà , a la qual ha assegurat que aniria sense dubtar-ho . "Si em donen l'oportunitat, entraria. Penso que arribaria a la final, veient el que passa quan surto a un plató, que tothom es ve a dalt amb aplaudiments . Aplaudiments només a mi , perquè els altres ningú els aplaudeix ", confessa la pamplonesa.

A més del seu interès per concursar a 'GH VIP', Maite ha explicat que en l'actualitat un dels desitjos que espera complir és poder guanyar-se una cadira al 'Sálvame Deluxe'.