Quantcast

Bridget Malcolm, àngel de Victoria 's Secret, defensa la seva extrema primesa

El físic de les models sempre està exposat a debat. L'última a convertir-se en el centre d'atenció de les xarxes socials ha estat Bridget Malcolm , una de les joves de moda en el món de les passarel·les que forma part del selecte grup dels àngels de Victoria 's Secret.

Malcolm no va dubtar a presumir en el seu perfil d'Instagram d'un conjunt de color groc en el qual se li marquen totes les costelles i els ossos , cosa que ha suscitat un gran nombre de comentaris.

"Estic extremadament en forma i sana, i no sóc ni remotament anorèxica" , assegura Malcolm a Instagram. D'aquesta manera, la model, que ha debutat aquest any la famosa desfilada de llenceria, ha volgut defensar el treballat dur que ha hagut de fer en els últims mesos per aconseguir aquest "cos". "Estic orgullosa, no sóc la més curvilínia, però sóc una dona que té tot el dret de tenir l'aspecte que tinc . Potser avui miris en el teu interior i et preguntes per què sents la necessitat de criticar estranys a internet pel seu cos ", rasa l'àngel de Victoria 's Secret.

Els seus peculiars mètodes han generat una gran polèmica, ja que ha entrenat sense parar durant els últims mesos, iniciant una agressiva dieta vegana i intensives sessions al gimnàs que podrien no haver estat tan beneficioses com ella esperava. A més, no ha dubtat a criticar a la gent que no veu que el menjar "danya seu organisme i el medi ambient".

A més de la seva col·laboració amb Victoria 's Secret, Bridget Malcom ha participat en desfilades d'altres prestigioses firmes com Polo Ralph Lauren, Burberry, Hugo Boss o Tommy Hilfiger.