Quantcast

Quatre anys de presó l''Rambo del Bierzo' per la seva arsenal il·lícit d'armes

'El Rambo del Bierzo' s'ha convertit en tot un fenomen a les xarxes socials. Després de ser un dels individus més coneguts d'aquesta comarca lleonesa (sent defensat fins i tot pel rector i els veïns del seu poble, quilos, pertanyent a Cacabelos), MAR, de 41 anys d'edat, s'ha enfrontat avui a la vista de l'Audiència Provincial de Lleó, que ha decidit condemnar a quatre anys de presó per una tinença il·lícita d'armes.

Diverses agents de la Guàrdia Civil han registrat en els últims dies l'habitatge de l'acusat, que comptava amb un arsenal d'armes per als que no tenia llicències, entre els quals es van trobar 3 escopetes, dues carrabines, quatre rifles, tres pistoles, una pistola detonadora, dos revòlvers, una cerbatana, vuit baionetes, una catana, 17 matxets i 14 armes blanques tipus ganivetera i punyal, entre d'altres.

MAR ha reconegut que és la persona que apareix en els vídeos difosos a YouTube en què presumeix d'armes, situació que li ha servit perquè es rebaixi el seu pena, que ha passat 11 anys de presó a quatre , després de considerar que el cas comptava amb un possible atenuant de dilacions indegudes.

En aquestes imatges, el 'Rambo del Bierzo' apareixia disparant amb diferents canons de foc en zones boscoses i amenaçant a persones amb un altre tipus d'armes blanques que passaven pel lloc en el qual es trobava , persones que no han pogut ser identificades.