Quantcast

Rajoy comentarà els partits de la Champions a la COPE

El Partit Popular continua la seva estratègia d'acostament a la ciutadania de cara a les pròximes eleccions generals del proper 20 de desembre.

Després de la visita de Soraya Sáenz de Santamaria a 'El Hormiguero' (on la vicepresidenta va arribar a ballar), el president del Govern, Mariano Rajoy, ha decidit acudir com a comentarista de luxe a la Cadena COPE aquest dimecres per analitzar els partits de Champions League que es disputi aquest dia.

El líder de l'Executiu estarà a partir de les 20:05 hores en l'estudi del programa 'Temps de Joc' per donar el seu punt de vista sobre les trobades que s'enfronten al Xakhtar Donetsk i el Reial Madrid, l'Atlètic de Madrid i el Galatasaray i al Sevilla contra el Borussia Mönchengladbach.

El president del Govern, això sí, no estarà present a el primer debat de cara a les eleccions que emetran tant Antena 3 com laSexta. La representant del Partit Popular per a aquest programa a quatre bandes serà la pròpia Soraya Sáenz de Santamaría , cosa que ha provocat l'enuig d'un elevat nombre de tuiters.