Quantcast

Sofia Vergara i Joe Manganiello, ¿embarassats després del casament?

Sofia Vergara i Joe Manganiello han decidit apressar-se i tancar la seva vida en tot just unes setmanes. Després del casament amb magnificència el cap de setmana a West Palm Beach, la parella podria estar esperant el seu primer nadó.

Segons informa 'Radar Online', un convidat al casament ha assegurat que l'actriu no va provar l'alcohol en cap moment del banquet i la festa posterior , cosa que podria fer pensar que Vergara estaria embarassada.

" La recepció va ser divertida (…) Era impossible no beure alcohol amb l'ambient i el desplegament de barra lliure que hi havia. No obstant això, Sofia no va prendre res durant tota la nit, tot just una copa de vi en el menjar < / strong> ", confessa un dels amics de la parella al portal nord-americà.

Pel que sembla, aquesta mateixa font assegura que va mantenir una conversa amb Joe Manganiello en què explicava que tenia moltes "ganes de ser pare" , cosa que incentivaria els rumors de les últimes hores.

No és la primera vegada que sona amb força la possibilitat que la parella hagi de tenir un fill . L'estiu passat, Sofia Vergara va afirmar que tenia moltes g anes de formar un família i que volia fer-ho aviat, ja que no tenia intenció de tenir un nadó amb 50 anys .

Veurem que passa però properament podríem tenir notícies i la família Manganiello Vergara podria ser tota una realitat. Seguirem informant …