Quantcast

Richard Gere posa per primera vegada amb Alejandra Silva, la seva nòvia espanyola

Richard Gere va arribar ahir mateix a Madrid per promocionar 'Invisibles' , el seu últim treball. Però aquí no només l'esperaven els seus compromisos professionals, sinó que també el va rebre la seva nòvia, l'empresària espanyola de 32 anys Alejandra Silva .

Silva i Gere porten ja uns quants mesos sortint junts, i vivint a cavall entre els Estats Units i Espanya. No obstant això, la parella ha estat realment discreta durant tot aquest temps, i mai havien posat junts en cap acte.

No obstant, ahir van decidir aprofitar la presentació de l'última pel·lícula de Gere per a posar per primera vegada junts de manera oficial, cosa que va agafar completament per sorpresa a la premsa.

Tot i que Alejandra Silva es va convertir en el centre de totes les mirades, l'espanyola va tractar de mantenir-se en un segon pla. Això sí, Richard Gere no va dubtar a posar molt somrient al costat d'ella.

Sembla que la relació va vent en popa, i al posar junts per presentar-se en societat com a parella ja han fet un pas molt important. ¿Veurem a partir d'ara aquesta escena més sovint?