Quantcast

'GH16': Niedziela, avergonyida per tirar-se un pet davant dels seus companys

Per la casa de 'Gran Hermano' han passat tota mena de concursants. Entre molts altres destacats, els majors seguidors del concurs mai oblidaran a Bea 'La legionària' i el seu mític "si vull tirar-me un pet aquí, m'ho tir" . No obstant això, no tots els habitants de Guadalix de la Serra se senten tan còmodes parlant de ventositats , i Niedziela és un bon exemple d'això.

La acròbata ha viscut recentment un dels capítols més incòmodes del seu pas per 'GH16'. Tot i que el comportament dels seus companys no es podria qualificar precisament de 'exemplar', a Niedziela l'avergonyeix profundament llançar-se 1 flatulència i esperava que cap dels seus companys la hagués sentit.

Segons recull el bloc de Telecinco, la reacció de la jove no va passar desapercebuda per a les càmeres. Després d'assegurar que "ha estat el meu primer pet, em moro de la vergonya" i comprovar que "no fa olor", la polonesa li va demanar a la Marta que "això quedi entre tu i jo".

Potser per intentar treure-li importància a l'assumpte, la canària va preferir fer broma amb la seva companya i imaginar "que ho fan fora dijous" i que "li agradaves a un noi, i li deixes d'agradar per això ".