Quantcast

La sorprenent transformació de Cate Blanchett a vagabund

Qui s'amaga sota aquesta aparença? A primera vista podria tractar de qualsevol rostre conegut, encara que segur que entre les primeres apostes no es troba una de les actrius més populars de Hollywood < / strong>. Sí, encara que sembli increïble, sota aquesta barba i aquest gorra està l'aparença normal de Cate Blanchett.

La protagonista de 'Blue Jasmine' o 'La Ventafocs' forma part del projecte 'Manifest', una exposició sota la mà de l'artista alemany Julian Rosefeldt. En un vídeo que ja arrasa a les xarxes socials, Cate Blanchett posa com un indigent i oculta el seu veritable rostre amb un descurada barba, cabells llargs i encrespat, una gorra i fins i tot una ferida a la nas.

Aquesta és la transformació més impactant, encara que no l'única. Al escarit vídeo, de només deu segons de durada i que serveix com a ganxo per a la seva pròxima projecció, ens trobem amb altres versions de Cate Blanchett, com a professora, obrera i fins i tot presentadora de televisió.

'Manifest' es va realitzar a Berlín i serà presentat pròximament a Austràlia , amb aquestes i altres imatges de l'actriu de Hollywood.