Quantcast

'Vuit cognoms catalans', líder de la taquilla en la seva estrena

'Vuit cognoms catalans' ha liderat amb absoluta rotunditat la taquilla espanyola en el seu cap de setmana d'estrena amb una recaptació estimada de 8.030.086 & euro; i 1.186.000 espectadors estimats, convertint-se en la millor obertura de l'any. La pel·lícula ha superat d'aquesta manera la recaptació obtinguda per 'Cinquanta ombres d'en Grey' (7,3 milions en el seu primer cap de setmana), també distribuïda per Universal Pictures International Spain. A més, ha entrat en el top internacional com la setena cinta més taquillera aquest cap de setmana , segons Rentrak.

La cinta dirigida per Emilio Martínez-Lázaro acapara < strong> el 71% de la recaptació total del cap de setmana al nostre país . Estrenada a 755 pantalles i 402 cinemes, ha aconseguit una mitjana estimat de 9.914 & euro; i 19.975 & euro ;, respectivament.

'Vuit cognoms catalans' ha aconseguit la tercera millor obertura de la història d'una pel·lícula espanyola en termes de taquilla per darrere de 'Lo Imposible' i 'Torrent 4 'i la segona en espectadors només per darrere de' Lo Imposible ', també de Telecinco Cinema. Cal destacar que ha protagonitzat el millor dissabte de una pel·lícula en el que va d'any i el millor de la història coincidint amb un Madrid-Barcelona.

'Vuit cognoms catalans' està produïda per lazona i Weather Films AIE per Telecinco Cinema, amb la col·laboració de Mediaset Espanya. Distribueix Universal Pictures International Spain.

L'SEQÜELA DE VUIT COGNOMS BASCOS

'Vuit cognoms catalans' ha arribat a la gran pantalla precedida per l'èxit de 'Vuit cognoms bascos' , pel·lícula espanyola més vista i més taquillera del nostre país. Estrenada el març de 2014, va superar tots els rècords de taquilla de la història d'una pel·lícula espanyola. La comèdia, dirigida també per Emilio Martínez-Lázaro, va acumular 56.200.000 d'euros, aconseguint ser la segona pel·lícula amb més recaptació al nostre país només per darrere de 'Avatar' ; i amb gairebé 9,5 milions d'espectadors es va convertir en la tercera pel·lícula més vista de la història a Espanya. A més, es va consagrar com la cinta amb més dies de permanència en el número u de la taquilla, amb 67 jornades.