Quantcast

Cristina Pedroche es transforma i no la coneix ni el seu pare

Resulta difícil que Cristina Pedroche pugui passejar pel carrer amb tranquil·litat, i molt menys pel seu barri. No obstant això, tal com estava anunciat, la col·laboradora de 'fent zàping' va protagonitzar una contundent transformació per celebrar el programa 500 . Així, de ros i amb ulleres, la vallecana es va convertir en Mari Carmen 'La Becària'.

La intenció era conèixer de primera mà l'opinió que tenen sobre ella els seus veïns , aprofitant que amb el canvi radical ningú la reconeixeria. Així, de primera mà, Cristina Pedroche va haver d'escoltar com alguns joves pensaven que no tenia especial gràcia per estar en televisió o que hauria d'haver estudiat periodisme per dedicar-s'hi.

La situació, que podia resultar una mica incòmoda per a la mateixa Cristina Pedroche, canviava radicalment quan la col·laboradora els confessava amb qui estaven parlant en realitat. Per la seva notable canvi, ningú podia creure-s'ho.

Tan bé van treballar els maquilladors de laSexta que a la vallecana no podia reconèixer-ni la seva pròpia família. Així va quedar palès quan es va topar amb la seva tia, un amic molt proper o fins i tot amb el seu propi pare. De fet, el seu progenitor va optar per fugir a pensar que es tractava de la premsa del cor. "Papà, que sóc la teva filla!" , li cridava entre rialles Cristina Pedroche per revelar la seva identitat.