Quantcast

Els Pallars, 24 de novembre 2015: EXPOSICIÓ SOBRE LA REVISTA CAVALL FORT A TREMP

La revista Cavall Fort va ser un gran revulsiu en les publicacions periòdiques infantils en català als anys 60. El seu èxit va ser va ser tal que avui en dia, alguns dels seus personatges són molt coneguts i han arribat a altres formats com la televisió i els jocs. Ot el Bruixot, els Barrufets i Sergi Grapes en són alguns exemples.
Ara, es pot visitar l’exposició 'Cavall fort, tan divertit com un joc' en motiu de la celebració dels 50 anys del seu primer número a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp.

Cavall Fort és una revista amb continguts molt variats, des de tires còmiques, fins a jocs i manualitats en català. Al llarg dels anys han passat per la revista molts il·lustradors i escriptors i s’ha anat adaptant als nous temps, sempre però mantenint la seva essència.

L’exposició es pot visitar fins al proper 27 de novembre a la biblioteca Maria Barbal de Tremp. Una exposició encarada als infants on se’ls presenta la revista i els seus personatges, però també als ara ja adults que, en un moment o altre, la revista va ser part de la seva infància.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, directora Biblioteca Maria Barbal