Quantcast

Súper Pop o el fenomen fan abans de Justin Bieber

-

1
Hi va haver un temps abans de la beliebers i les directioners, abans de Twitter, en què les fans s&

Hi va haver un temps abans de la beliebers i les directioners, abans de Twitter, en què les fans s'identificaven pels seus carpetes folrades i es congregaven en els quioscs per comprar una revista: Súper Pop. < / p> La publicació, que va néixer en una Espanya que estrenava la democràcia en 1977, va marcar l'inici al nostre país del fenomen fan, i la seva història és també la història sentimental de molts de nosaltres. Gairebé quaranta anys després sorprèn apuntar-se a les anècdotes de la redacció de llavors i, sobretot, a un arxiu fotogràfic sorprenent, que ens recorda aquells temps en què Jesús Vázquez encara jugava a ser hetero i Alejandro Sanz semblava un pipiolo. Javier Adrados, un d'aquests compradors fans dels primers números, s'ha posat d'acord amb Ana Rius, directora durant de la revista en els 80, per repassar en un llibre, 'Jo també llegia Súper Pop ', editat per Libros Cúpula, la fantàstica història d'aquesta publicació. 'Per cert que també hi ha disc amb els grans temes de l'època !! El retallable de Camilo Sesto: A la fi dels 70 i viu un moment d'efervescència musical. L'escena espanyola s'obre als artistes internacionals després d'anys de tancament, i grups com Supertramp conviuen amb ídols nacionals com Miguel Bosé o Camilo Sesto. Súper Pop era una revista diversa, que atenia a tots els gustos i ho feia altres amb un estil desimboltura fins llavors desconegut al nostre país. Prova d'això és l'edició d'aquest retallable de Camilo Sesto, que la revista va editar perquè les fans puguin reconstituir el seu ídol amb les seves pròpies mans i posar-lo a l'escriptori de casa, oa la tauleta de nit.

Atrás