Quantcast

Com saber si tens una amiga lesbiana

-

1
Al Segle XXI l'orientació d'una persona és una cosa que no té tanta transcendència com dè

Al Segle XXI l'orientació d'una persona és una cosa que no té tanta transcendència com dècades passades, però així i tot segueix existint un cert neriovismo o especial cura a l'hora que una persona homosexual mostri la seva orientació. Si bé cada individu és diferent i pot comunicar la seva condició de diferents formes , el que és cert és que l'anunci pot ser un terratrèmol en el pla personal i pot afectar les relacions amb els pares i els amics. En els últims dies s'ha conegut un estudi que revela que totes les dones són lesbianes o bisexuals, una notícia que pot aclarir-molta dels dubtes que durant la teva vida has pogut tenir d'una de les teves amigues. Si això et passa i arribes a un punt que no saps si tu amiga és de croissant o embotit des t'enumerem les diferents maneres amb les que pots descobrir que la teva amiga és lesbiana . Avaluar el seu historial de relacions Un dels primers indicis que poden assenyalar que la teva amiga és lesbiana és la durada de les seves relacions. I és que si la seva relació més llarga no ha arribat a la setmana pot ser perquè mai ha aconseguit crear una connexió sentimental amb un home . Aquesta manca de compromís significa que només li interessen els homes per satisfer les seves necessitats sexuals o que simplement no s'ha creuat amb un home que tingui més d'una neurona. Cal destacar que s i l'amistat amb ella ja existia en l'adolescència pots tirar de memòria i recordar si la teva amiga va viure l'edat del gall dindi retallant pòsters de la Superpop o si li interessava més provar tots els racons de la seva sexualitat observant les desfilades de Victoria 's Secret.

Atrás