Quantcast

Loles León i altres incorporacions a la nova temporada de 'La que se avecina'

-

1
Després de la polèmica pels abandonaments de diversos actors després de la finalització de la vui

Després de la polèmica pels abandonaments de diversos actors després de la finalització de la vuitena temporada, van venir els rumors de qui serien les noves incorporacions. Molt s'ha especulat sobre qui serien els candidats, i per fi els podem posar nom i cara. Loles León i Luis Merlo viuran retrobaments amb els seus antics companys de 'Aquí no hi ha qui visqui', però segur que Miguel Rellán o Miren Ibarguren també donaran molt de joc. I no parlem de les aventures d'Amador amb el seu germà Teodor, o de la transsexualitat d'Alba, la filla d'Antonio Recio, qui buscarà trobar al seu medi taronja. Loles León El fitxatge de l'actriu Loles León ha estat l'últim a confirmar-per aquesta nova temporada de 'La que se avecina'. I és que després de moltes especulacions i rumors, després de les súpliques dels fans i de moltes negociacions, sembla que per fi ha arribat el moment. Tots la trobàvem a faltar des de la seva sortida de l'altra comunitat de veïns, i ara podrem tornar a veure-la en acció. Això sí, encara haurem d'esperar un temps. La intriga del seu personatge ja està en l'aire, encara que de moment ja sabem que donarà vida a la mare de Yolanda Morcillo, paper interpretat per Mirin Ibarguren. I una altra cosa que tampoc se'ns pot passar per alt és el retrobament amb els antics companys. Qui sap, igual viurem una escena de l'estil José Luis Gil i Fernando Tejero, la recordeu?

Atrás