Quantcast

Les fotos més 'hot' de Marisa Mendes, la nova nòvia de Cristiano Ronaldo

-

1
Des que Cristiano Ronaldo va tornar a la solteria de manera oficial el passat mes de gener, són mol

Des que Cristiano Ronaldo va tornar a la solteria de manera oficial el passat mes de gener, són molts els noms de dona amb els quals s'ha relacionat al futbolista portuguès. No obstant això, des de fa unes setmanes els rumors que està sortint amb Joana, la filla gran del seu representant Jorge Mendes. Marisa Mendes, darrera conquesta de Cristiano Ronaldo Des que el passat mes de gener sortís a la llum la ruptura entre Cristiano Ronaldo i Irina Shayk (els rumors es van confirmar pocs dies després que el futbolista del Reial Madrid anés sol a la gala de la Pilota d'Or), la llista de dones amb les que se li ha arribat a relacionar és interminable. A més, gairebé totes elles eren models tan sensacionals com Shayk. No obstant això, des de fa unes setmanes tots aquests noms han deixat pas a un de sol, el de Marisa Mendes, de 24 anys. Per descomptat, la seva bellesa és innegable.

Atrás