Quantcast

AV.- L'Equip d'atenció integral a la dona calcula que el 2015 es tancarà amb un 20% menys de nous casos de violència de gènere

Andorra la Vella.- L'Equip d'atenció integral a la dona calcula que el 2015 es tancarà «amb entre un 18 i un 20%» menys de nous casos de violència de gènere que l'any 2014. Així ho ha donat a conèixer el cap d'Àrea d'Atenció Social Primària, Joan Carles Villaverde, durant la presentació de les dades corresponents al període del gener a l'octubre del 2015, amb motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, que se celebra aquest dimecres. De fet, des de l'any 2013 s'ha detectat una disminució tant dels nous casos com dels casos totals, i els responsables de l'equip ho han atribuït a «una major conscienciació de la societat».