Quantcast

La violenta agressió al 'Big Brother Mèxic' amb una galleda de la fregona

Malgrat el que va vendre Danielle (concursant de 'Big Brother Mèxic que va estar d'intercanvi en' GH16 '), la relació entre els habitants de la casa d'aquest reality no és tan bona com podíem imaginar.

< p> En les últimes hores, dues de les concursants de 'Big Brother Mèxic' han arribat a les mans després d'una acalorada discussió dins de la casa. Shira i Ana Cecilia no es van caminar amb tonteries i van enxampar el primer que tenien a mà per pegar a la seva companya.

Shira va agafar la galleda de la fregona que havia 'amagat' entre els mobles i va decidir tirar-lo Ana Cecilia , que va haver de ser atesa pels metges per una petita ferida provocada per l'impacte.

Aquesta no es va quedar de braços creuats i va agafar una jaqueta que havia al llit amb la qual va respondre de forma agressiva a la seva companya en tota la cara.

Una discussió que alarmar a tots els habitants de 'Big Brother Mèxic' i que va tenir lloc perquè Ana considerava que Shira li havia fastiguejat seva festa d'aniversari.

L'audiència de 'Big Brother Mèxic' ha demanat l'expulsió disciplinària de Shira , assegurant que aquest tipus d'agressions comporta aquesta decisió per part de la direcció del programa. A veure què passa!