Quantcast

Ramón García i Anne Igartiburu repeteixen en les campanades de TVE

TVE repeteix la seva parella televisiva per acomiadar el Cap d'Any de l'any 2015. Com ja va passar l'any passat, Ramón García i Anne Igartiburu donaran les campanades de la cadena pública des l'emblemàtica Puerta del Sol de Madrid.

A la corporació pública han decidit apostar per dos dels rostres més reconeguts de la petita pantalla al nostre país i amb una gran experiència en les campanades. Serà la quarta vegada que 'Ramonchu' i Anne Igartiburu coincideixen en l'última nit de l'any, cosa que ja van fer (per la pròpia TVE) en 2005, 2006 i el passat 2014.

< p> Des TVE argumenten que els bones dades llançats a la nit de Cap de 2014 (gairebé un 39% i més de cinc milions d'espectadors) són raons suficients per a tots dos presentadors repeteixin i acomiadin l'any amb el major nombre d'espanyols possibles, intentat aconseguir que la cadena pública sigui la més vista en les campanades, com passa en els últims tres anys.

Amb aquesta confirmació, TVE s'uneix a laSexta i Antena 3 com les cadenes que confirmen les seves cares de cara a la propera Cap d'Any, sent Telecinco l'única que encara no ha revelat qui donarà les campanades < / strong>. Això sí, sona amb molta força la possibilitat que Maria Teresa Campos.