Quantcast

Suso, de 'GH16', nou tronista de MYHYV?

Suso és sens dubte un dels concursants més populars de 'Gran Hermano 16' . Odiat i defensat a parts iguals, el comportament del català a Guadalix de la Serra ha generat un intens debat a les xarxes socials i podria aprofitar aquesta oportunitat per treure encara més rendibilitat del seu pas pel reality. < / p>

Així, tal com informa 'Blasting News' aquest dilluns, Suso podria convertir en el nou tronista de 'Dones i Homes i Viceversa' . De fet, apunten que el concursant de GH ja hauria rebut una oferta per incorporar-se al popular programa i que, si dóna un sí per resposta, podria fins i tot avançar la final de Lukas, Pagès o Julen , els actuals tronistas.

No seria la primera vegada que Suso visitaria el plató d'Emma García. Abans de la seva entrada a Guadalix de la Serra, i l català 'buscava' l'amor a 'MYHYV' com a pretendent de Maria. Lògicament, ara el seu caixet ha augmentat considerablement.

Sens dubte, la incorporació de Suso seria un gran encert per al programa de Telecinco. La popularitat adquirida a Gran Hermano i seu caràcter seductor el converteixen en un candidat idoni per captar l'atenció de l'audiència. Acceptarà la proposta?