Quantcast

L'enuig de Jordi González a 'El Debat de GH16'

Jordi González és un dels presentadors més veterans de la televisió. La seva experiència és clau per mantenir la tranquil·litat en els moments més tensos en un plató, però sempre hi ha excepcions. Una d'elles es va produir durant l'últim debat de 'Gran Hermano 16' , on el català ha de lidiar amb exconcursants, tant d'aquesta edició com d'anys anteriors, i amb diferents col·laboradors.

En veure que tenia serioses dificultats de fer-se amb el control del programa, Jordi González va amenaçar amb anar-se'n del plató en ple directe : "Com que no em respecteu, em vaig del plató" . Més contundent es mostrava a continuació deixant palès que "estic fins als collons de tanta estrellitis ", referint potser a algun dels seus col·laboradors més 'cotitzats'.

El presentador català va aclarir que no ha abandonat mai un plató, ni tan sols quan "es va morir la meva mare" . Per fortuna, i malgrat la seva més que evident enuig, Jordi González va poder continuar al capdavant del programa i la calma va tornar a 'El Debat'.

Tot i que mai ha deixat un plató en directe, no és la primera vegada que Jordi González ha elevat el to per fer-se amb el control d'una 'gossada' de tertulians.