Quantcast

Alt Urgell, 23 de novembre 2015: NICOLE ROMEO NOU FIXATGE DEL CADÍ LA SEU

El Cadí La Seu ja té el recanvi de Santa Ockokyte que va deixar l'equip la setmana passada. La nova base de l'equip és Nicole Romeo, una jugadora australiana de 26 anys, que ha jugat principalment al seu país però també a la lliga nordamericana i a les files del Wasserburg, el campió alemany de la lliga femenina.

Nicole arriba al Cadí la Seu amb l'objectiu de ser la base que necessita l'equip després que Santa no aportés el que s'esperava d'ella.

La nova incorporació del Cadí La Seu va arribar dimecres de la setmana passada i ara s'està treballant per integrar-la el màxim de ràpid al grup. Amb ella es busca tenir un efectiu a la pista que controli els tempos i el joc.

Joan Carles Pié treballa aquests dies amb menys jugadores de l'habitual ja que fins dijous no arribaran Laura Gil i Belen Arrojo que es troben concentrades amb la selecció espanyola.

Parlen al vídeo: JOAN CARLES PIÉ, Entrenador Cadí La Seu