Quantcast

Alt Urgell, 23 de novembre 2015: CADÍ REBRÀ LA MEDALLA DE LA SEU, DIUMENGE

La Cooperativa Cadí rebrà, aquest diumenge, la Medalla de la Ciutat de la Seu d'Urgell en motiu del seu centenari.

L'acte es celebrarà a dos quarts d'una del migdia a la sala Sant Domènec. La concessió de la Medalla de la Ciutat a Cadí va ser anunciada per l'alcalde de la Seu just el dia que la Cooperativa complia 100 anys des de la seva constitució.

L'acte d'entrega de la Medalla de la Ciutat comptarà amb l'actuació musical de l'Associació Orquestra Cadí que rep suport econòmic per part de la cooperativa. De fet, una hora abans de l'inici de l'acte al Passeig Joan Brudieu es concentraran totes les entitats esportives i culturals que reben el suport de la Cooperativa.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, Alcalde de la Seu d'Urgell