Quantcast

La LLIGA: L'Atlètic de Madrid aprofita una jornada rodona per als seus interessos

Si va ser un dissabte somiat per al Barcelona, ??que va clavar al Santiago Bernabéu un cop d'autoritat per deixar tocat ia sis punts de distància al Reial Madrid (0-4), diumenge ho va ser per a l'Atlètic de Madrid. L'equip del 'Cholo' Simeone tenia una oportunitat d'or que no va desaprofitar.

Tenia a la mà superar el Reial Madrid a la classificació i obrir bretxa de cinc punts amb un Celta derrotat en el derbi gallec i un Vila-real que va ser sorprès a El Madrigal. Va ser un duel brillant en què l'Eibar va demostrar les raons per les quals és un dels equips revelació del curs.

Va ??treure un empat d'un estadi complicat, amb gol d'un jugador en ratxa, Sergi Enrich, que va donar pas a un duel de futbol directe, intercanvi de cops, un penal fallat per Dani García per al 0-2 i una expulsió de Koke a quinze minuts del final que va acabar sent decisiva. Denis Suárez desequilibrava i Jaume Costa rescatava un punt (1-1).

A Sevilla, tancava la jornada dominical el Atlètic de Madrid, superior i amb moments de molt bon futbol davant un Reial Betis que va encaixar la seva quarta derrota consecutiva com a local.

En aquesta ocasió no es van fer enrere els matalassers després de marcar. Una bona acció de Fernando Torres va deixar la pilota morta perquè Koke es retrobés amb el gol . Va perdonar clares ocasions el francès Griezmann i el dol va mantenir la seva emoció fins al final (0-1).

La revolució va arribar a la zona baixa de la classificació. Gairebé dos mesos després va vèncer el Llevant. Ho va fer assaltant El Molinón davant la pitjor imatge del curs de l'Sporting de Gijón. Un incontestable 0-3 amb doblet del brasiler Deyverson i Zouhair Feddal en el primer temps per reenganxar al seu equip a la lluita per la permanència.

Cau a l'últim lloc el Màlaga i surt d'ell i de la zona de descens un Granada que agafa aire amb el seu triomf davant l'Athletic Club . La seva primera victòria de la temporada a l'Estadi Nuevo Los Cármenes va arribar davant un rival desconegut . Afavorit per un gol del francès Laporte en pròpia porta als cinc minuts i el gol del perdó per al nigerià Issac Success (2-0).