Quantcast

La Cerdanya, 23 de novembre 2015: LLÍVIA ES FARÀ CÀRREC DE L'AMPLIACIÓ DE L'ESCOLA

L’ajuntament de Llívia ha decidit fer-se càrrec de l’ampliació de l’escola. El consistori ha acordat amb Ensenyament assumir el cost del nou edifici i, a canvi, el departament li pagarà una quota mensual per traslladar-hi les aules. D’aquesta manera, l’equip de govern espera desencallar un projecte que fa anys que està sobre la taula.

El nou edifici s’ubicarà a tocar de l’escola actual, al solar on hi havia la piscina municipal. Serà d’una sola planta i connectarà el centre educatiu amb el camp de futbol i el poliesportiu. A més, també s’hi ubicarà una biblioteca i una aula destinada als alumnes que cursin el cicle de grau superior d’esports. La nova escola permetrà abandonar l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, un edifici que va adquirir fa uns anys l’ajuntament i on actualment hi ha les classes de Primària.

Les obres podrien començar a finals del 2016 o a principis del 2017 i l’escola podria iniciar la seva activitat pel curs 2017-2018.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA