Quantcast

La Cerdanya, 23 de novembre 2015: INAUGUREN LA PLAÇA JOAQUIMA DE VEDRUNA

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, i l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, han inaugurat aquest dilluns la plaça Joaquima de Vedruna, acompanyats dels alumnes i professors de l’escola. Vila ha volgut destacar la importància de comptar amb aquest nou espai al nucli urbà, una mostra de que, després d’un temps d’austeritat, es torna a fer inversió pública, i això és un indicatiu de la recuperació econòmica que viu el país.

L’acte també ha comptat amb la presència del president del Consell Comarcal, Ramon Moliner, de diversos alcaldes i regidors ceretans i de la presidenta del Patronat de la Fundació Vedruna, la Gna. Maria Busquets. Des del consistori han volgut destacar la tasca que la comunitat Vedruna ha portat a terme a la vila des de fa 160 anys.

Alguns alumnes han explicat per què els agrada la nova plaça o quina importància té per a ells anar a l’escola.

L’ajuntament obrirà en breu un concurs d’idees per tal que tots els artistes que ho desitgin puguin presentar les seves propostes per dotar la paret mitgera d’algun element que la faci singular.

Parlen al vídeo: PERE VILA, PRESIDENT DIPUTACIÓ GIRONA – ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ – GEORGINA – MARTA