Quantcast

Mites i veritats que et vas creure sobre la ressaca

-

1
Pegar-se un bon gresca ens agrada a tots, però ja no diem el mateix quan l'endemà el cap ens e

Pegar-se un bon gresca ens agrada a tots, però ja no diem el mateix quan l'endemà el cap ens esclata i tenim un mal cos que no vegis. Doncs bé, sempre hi haurà el típic amic que et intentarà donar consells per evitar la maleïda ressaca … ¿Però són efectius aquests consells, o són simples mites que ens vam creure certs ? Beure aigua, menjar abans de beure o dutxar-se amb aigua freda són exemples del que alguna que una altra vegada hem fet, amb la intenció de evitar aquest fatal estona de la ressaca . Però la veritat és que cap d'ells sol funcionar, i sobretot perquè són simples mites. Sempre ens els hem cregut , però ja és hora de saber la veritat … Beure aigua et treu la ressaca. NO Les nits de gresca donen per a molt. Ens ho vam passar molt bé, i en aquests moments d'eufòria no ens recordem de les conseqüències que ens esperen al dia següent. I és que per molt que ho intentem evitar, tots i cada un de nosaltres patim la síndrome de la ressaca, en major o en menor mesura. Doncs bé, i encara que ens costi de creure, això de beure aigua al dia següent no t'ajudarà amb els símptomes de la famosa ressaca. El mite de beure aigua per evitar el mal de cap o millorar el malestar general és, simplement això, un mite. Igual que passa amb el que si es beu aigua durant la ingesta de l'alcohol, la ressaca serà menor. Mites que ens creiem però que en realitat no serveixen per a res.

Atrás