Quantcast

Cosmètics que no sabies que podies fer servir per a altres coses

-

1
Sabies que a molts dels cosmètics i productes de neteja que tens a casa pots donar-los un altre ús

Sabies que a molts dels cosmètics i productes de neteja que tens a casa pots donar-los un altre ús completament diferent per al ser creats? Per descomptat, alguns d'aquests trucs et poden salvar d'una dificultat en més d'una ocasió. A més, tots ells són molt senzills de posar en pràctica. Pols translúcids per als cabells Les pólvores translúcids són un dels bàsics en qualsevol necesser de maquillatge que es preï. Al contrari del que molta gent pensa, aquests pols tan finits no estan per donar color, sinó que la seva única missió és la de fixar bé el maquillatge perquè duri més. Bé, o això crèiem fins ara … Segur que més d'una vegada us heu vist en la típica situació d'anar amb presses però no tenir temps d'rentar-te els cabells, oi? Doncs els pols translúcids tenen la solució per a això, ja que poden actuar com a substitut del xampú en sec. Encara que no és un mètode del que convingui abusar molt, només cal escampar les arrels amb una mica d'aquest producte perquè s'absorbeixi bé el greix.

Atrás