Quantcast

8 actors que van donar vida a travestis a la gran pantalla

-

1
Com saber la grandesa d'un actor? Normalment les seves capacitats interpretatives es jutgen en

Com saber la grandesa d'un actor? Normalment les seves capacitats interpretatives es jutgen en nombrosos premis cinematogràfics que se celebren al llarg i ample del planeta, però no sempre aquests guardons van units al reconeixement del públic i crítica. Només amb un paper arriscat que enlluerni tant a espectadors com experts es pot arribar a l'estatus d'estrella . Per intentar aconseguir-nombrosos actors al llarg de la història del cinema han interpretat, amb un resultat o un altre, a travestis a la gran pantalla. Per això des que enumerem els artistes que es van atrevir a donar vida a personatges de l'altre sexe. Jared Leto El nord-americà ha estat un dels últims actors que han interpretat a un travesti en el cinema. Ho va fer en la guardonada pel·lícula de 2013 «Dallas Buyers Club», en la qual va interpretar a un malalt de VIH a finals dels 80 anomenat Rayon . Cal destacar que per ficar-se en la pell d'aquest complex personatge, l'artista es va preparar físicament aprimant nombrosos quilos per dotar-lo de major realisme. Aquest esforç va tenir la seva recompensa, ja que per la seva interpretació va ser nominat i posteriorment vencedor en la categoria de Millor Actor de Repartiment en els Globus d'Or, SAG Awards, Indie Spirit Awards i els Premis Óscar de 2014.

Atrás