Quantcast

França demana informació del tercer gihadista suïcida del 13N

La Policia Nacional francesa va difondre avui la foto del tercer kamikaze que va atemptar el passat 13 de novembre a l'Estadi de França de Sant-Denis, a la perifèria nord de París , per obtenir informació sobre el mateix.

La foto va ser difosa en el compte oficial de Twitter de la Policia amb el text: "Aquest individu és el tercer autor mort d'un dels atemptats comesos el 13 de novembre a l'Estadi de França ".

Els agents van instar a tot aquell que pugui tenir dades sobre aquest individu a trucar al telèfon 197.

L'única certesa sobre aquesta persona, segons recorden els mitjans, és que va ser controlat a l'illa grega de Leros el 3 d'octubre passat costat d'un altre dels suïcides de l'estadi, la foto va ser difosa dimarts passat però que encara no ha estat identificat.

La Policia tenia ja confirmat que prop de l'estadi, en què les seleccions de França i Alemanya disputaven un partit amistós, es va suïcidar Bilal Hadfi , francès de 20 anys resident a Bèlgica.

El primer ministre francès, Manuel Valls, ha assenyalat aquest dijous que alguns dels autors dels atemptats, en què hi va haver almenys 130 morts, es van beneficiar de la recent crisi migratòria per penetrar en el país.

"Aquests individus es van aprofitar de la crisi de refugiats, principalment en el moment de caos, potser perquè alguns d'ells es colessin" , va declarar el cap del Govern francès a l'informatiu de més audiència de la cadena France 2.