Quantcast

Javier Nart Ciutadans, atacat per l'Estat Islàmic a l'Iraq

Javier Nart , eurodiputat de Ciutadans , ha sortit il·lès després de patir un atac de l' Estat Islàmic durant un viatge a l'Iraq de "iniciativa pròpia" per conèixer sobre el terreny el que passa allà.

"Hi va haver un moment en què jo tenia por que em agafessin viu", ha explicat en una entrevista a la Cadena Cope al programa 'Cap de setmana'. El succés va tenir lloc prop de la localitat de Baiji, quan els terroristes jihadistes van aconseguir "impactar" el vehicle en què viatjava Nart .

"Vaig tenir molta sort" , ha reconegut el militant de Ciutadans , que després ha explicat la situació que viu el poble de l'Iraq des que el ISIS ha pres gran part del seu país.

També ha fet una crida a la comunitat internacional, perquè creu que "li ha estat igual l'opressió brutal de milions de persones sota l'Estat Islàmic, les tortures, la massacre i la venda d'esclaves en els mercats. L'únic que han fet és contenir-ho, no combatre'l ".