Quantcast

Sánchez Dragó: "En el franquisme havia més lliure, me n'anava de putes sense que em multasen"

Fernando Sánchez Dragó ha tornat a donar que parlar per les seves desafortunades paraules argumentant el franquisme d'una forma bastant discutible. Els seus arguments i a ell són el tema més comentat a les xarxes socials després d'escriure en una columna d'opinió que amb la dictadura ell era molt més lliure. Però no ha tingut prou amb fer tal afirmació, sinó que ha comparat la situació actual amb la d'ara.

"Podia comprar Dexedrina sense recepta, podia aparcar el meu dos cavalls sense el tiquet de parquímetre, podia anar amb cotxe sense cinturó i amb la meva filla de sis ans en el seient contigu, podia beure xampany amb la meva xicota al Retiro, podia treballar sense que els impostos es portessin la meitat del pa bestiar, podia anar de putes, encara que poques vegades ho vaig fer, sense que em multasen, o podia agafar un avió sense veure sotmès a inútils sevícies ", ha escrit sense cap tipus d'escrúpols.

Considerem que no cal que expliquem punt per punt les paraules d ' Sánchez Dragó per a sustentar que són completes barbaritats. Les xarxes socials han mostrat la seva repulsa cap al escriptor, al qual molts han anomenat "malalt" i altres han recordat que en un dels seus llibres reconeixia haver-se anat al llit amb dues nenes de 13 anys . No cal afegir més.

Ets més perillós que Sánchez Dragó amb dos adolescents japoneses. Això també estava ben vist amb Franco, no? #ViejoEnfermo

& mdash; Pablo MonteroParedes (@ PabloMP5555) 22 novembre 2015

Sánchez Dragó vivia com Chuck Norris a Saigon fins que l'arribada de la Democràcia el va arruïnar tot. Properament en cinemes.

& mdash; Germans Peláez (HermanosPelaez) 22 novembre 2015

Segons Sánchez Dragó fa 40 anys hi havia més llibertat …. li hauran prohibida l'entrada a Tailàndia i està rebentat?

& mdash; María Jesús Mesa (lansyic) 22 novembre 2015

"Avui, quaranta anys després, això sembla la Rússia de Beria" , s'ha lamentat, mentre ha justificat considerar "un delinqüent" , perquè "és gairebé impossible no ser-ho quan tot està prohibit" .