Quantcast

Les dones són bisexuals o lesbianes, mai heterosexuals, segons un estudi

Si ets dona , no ets lesbiana , però has dubtat alguna vegada de la teva sexualitat, no et preocupis, és una cosa completament normal, més que res perquè no ets < strong> heterosexual . No ho diem nosaltres, sinó un estudi de la Universitat d'Essex que ha arribat a la conclusió que tot el sexe femení és lesbiana o bisexual , però mai es declina cap al sexe masculí únicament.

Tot i que aquesta afirmació podria ferir a molta gent una mica retrògrada, l'estudi ho ha deixat molt clar. El doctor responsable d'això, Gerulf Riger, va poder observar mitjançant un monitor connectat al cervell a 345 dones mentre veien vídeos de homes i dones nus i va saber el que els excitava.

Les que eren lesbianes van mostrar forts respostes físiques a les imatges de dues dones tenint sexe i cap a la qual apareixia un home. No obstant això, les que van dir ser heterosexuals també van tenir la mateixa reacció i excitació sexual davant els mateixos vídeos i cap en els quals apareixien homes.

"¿I què si les dones 'hetero' no tenen cap interès emocional amb les persones del sexe oposat? És una cosa totalment normal. El que passa és que les ments d'una gran quantitat de dones estan desconnectades del que passa a la part inferior del seu cos ", va explicar el doctor, que està segur que cap dona és hetero , encara que ella pensi que si.

No és el primer estudi que els diu a les dones que són bisexuals o lesbianes , per la qual cosa podríem començar a plantejar-nos algunes coses. Segons l'estudi, elles són molt més obertes davant la possibilitat de mantenir un altre tipus de relacions sexuals que no siguin amb homes i també a declarar bisexuals, encara que gran part de la societat s'alarmi per això. ¿Sorprenent o res de nou?