Quantcast

Denuncien a Muñoz Escassi per donar un cop de cap a un home en un bar

Álvaro Muñoz Escassi ha estat denunciat per un home, identificat com JLR, per un presumpte delicte de lesions en propinar-li el genet 1 cop de cap a la matinada de dijous passat. Els fets van passar al barri dels Remeis de Sevilla , segons publica l'agència Europa Press.

En la denúncia es relata que els fets van tenir lloc cap a les 04:10 hores de la matinada, quan l'home es trobava en un bar costat d'un altre amic i es van fer una fotografia, moment en el qual el una persona li va recriminar que es la fes en un lloc on hi havia diverses persones públiques.

La víctima va explicar que no havia fet cap foto a ningú allà present i, just en aquest instant, el genet va agredir "sense dir res" li va donar un cop de cap i un cop de puny , segons la denúncia presentada contra Muñoz Escassi .

L'home va haver de ser assistit pels serveis mèdics per presentar una "ferida contusa tallant en regió frontal" . L'advocat del denunciant ha afirmat que hi havia cinc persones com a testimonis en el moment de l'incident que van denunciar també a les autoritats.