Quantcast

Detingut un home a Múrcia acusat d'abús de menors

La Policia Nacional ha detingut a Múrcia a un home de 49 anys acusat de abusar sexualment de sis menors, tres nenes i tres nens, d'edats compreses entre els < span class = "subratllat"> 9 i els 11 anys . Els agents van comprovar que no era la primera vegada que detenien a l'home, ja que l'havien fet a Madrid fa 10 anys pel mateix delicte.

Segons publica l'agència EFE, les investigacions es van iniciar després que la mare d'una de les menors presentés una denúncia després de desaparèixer la seva filla durant tota la nit. La investigació els va portar a una casa abandonada de la capital murciana on la menor anava a jugar amb aquest home perquè li feia joguines i li deixava fer servir l'ordinador.

El detingut captava als nens al parc i els portava a la casa per abusar-ne mitjançant tocaments sexuals . La policia ha registrat l'habitatge que es trobava en condicions d'insalubritat i abandonament, i van trobar joguines, bijuteria infantil i una tenda de campanya.