Quantcast

TVE va prohibir a Bertín Osborne que entrevistés a Pablo Iglesias

Bertín Osborne s'ha tornat a convertir en el presentador de moda després del seu èxit amb el programa ' A casa teva oa la meva ' , espai que ja s'ha convertit en el més vist de TVE. Les seves entrevistes a diferents personalitats espanyols no deixen mai indiferent a ningú i cullen grans dades d'audiència, encara que sembla que la cadena pública no li deixa portar a qualsevol.

En l'última entrevista que ha donat el presentador a 'El Mundo' ha confessat que volia entrevistar Pablo Iglesias, líder d'Podem, però que des de la direcció li van dir que no , que de "a polítics no, que si portem a un, cal portar-los a tots" .

Osborne volia tenir-lo al seu programa, però va acceptar la imposició. "L'argument és bo, perquè el 80% són un maó infumable i m'anaven a fotre l'audiència només començar. Però jo tinc curiositat per tenir una conversa amb ell ", ha afegit. Això entronca amb les informacions que es van publicar fa uns dies, en què es confirmava que s'entrevistaria a Pedro Sánchez ja Mariano Rajoy . La polèmica està servida.

Les intervencions de Pablo Iglesias a TVE han estat marcades per la polèmica, i també els pocs minuts que se li dedica en els informatius. No és d'estranyar que aquestes declaracions de Bertín aixequin controvèrsia, encara que no seria la primera que li cau al seu programa. Després de l'emissió del programa amb Carmen Martínez Bordiú , néta de Franco, moltes veus es van alçar en contra perquè ella lloava la figura del dictador, cosa que el presentador va defensar dient que era el seu avi, així que no anava a parlar malament d'ell.