Quantcast

Brussel·les busca dos terroristes armats amb una bomba, segons Le Soir

Des que un Bèlgica elevés la passada nit de divendres el seu nivell d'alerta terrorista al màxim, els carrers de Brussel·les s'han convertit en una desfilada militar i de forces de seguretat . Les autoritats van tancar diverses línies de metro durant tot el dissabte davant d'un risc d'atemptat "imminent" i va recomanar a la ciutadania que evités les grans aglomeracions de gent, com concerts o centres comercials.

El primer ministre belga, Charles Michel , va explicar que l'atac es podia produir per part de "diferents persones, amb armes i explosius, potser en diferents llocs", "semblant al de París" . Van assegurar que existien dades que ho corroboraven i que avaluarien la situació cada dia.

El diari Le Soir assegura que la policia està buscant dos homes, un dels quals podria anar armat amb una bomba similar a la que van utilitzar els jihadistes per immolar el 13N. També es manté l'alerta per trobar a Salah Abdeslam , l'únic terrorista que va fugir dels atemptats de la capital francesa i que podria estar en sòl belga.

El metro de Brussel·les romandrà tancat fins a les 15:00 hores d'aquest diumenge i romanen tancats les galeries Inno, el Woluwe Shopping Center, el Westland Shopping o el City 2 de la carrer comercial per excel·lència. També els cinemes UGC i Kinépolis van anunciar el seu tancament i es van cancel·lar partits de bàsquet i un concert de Johnny Hallyday.