Quantcast

GH 16: Han i Aritz signen la pau entre llàgrimes

Han i Aritz han estat els protagonistes de la setmana dins de la casa de 'Gran Hermano 16' en protagonitzar una monumental bronca que els va acabar allunyant per complet. Però el xinès i el basc no podien estar tant de temps separats, de manera que, per a sorpresa de tots els espectadors del programa, han decidit fer les paus aquest matí.

Després d'una festa a Guadalix, tots dos s'han reconciliat entre llàgrimes , demanant perdó davant de tots els seus companys pels seus comportaments i dedicant-se unes precioses paraules. "Segueixes sent el meu guanyador" , li ha dit Aritz a Han .

Sempre s'havia especulat sobre si es coneixien d'abans o no, tot i que el concurs confirmés que s'havien conegut allà, perquè des del primer moment estaven sempre junts, tot i que Aritz assegurava tenir una persona especial fora que Mercedes Milá va descobrir. I és que, segons sembla, la núvia del concursant podria ser el seu defensora a les gales, Vicky , però ella no ho ha confirmat ni desmentit.